Start
Ahlstrands Praktik
Hypnoterapi (hypnos)
Sluta röka/snusa med hypnos
Kiropraktik
Kiromassage
Kurser
Recensioner
Mediamedverkan
Kontakta oss

Calle Ahlstrand/Malin Rask

Praktiktfn: 054-15 12 00 

Mobiltfn: 0766-284 725
Trädgårdsgatan 1 A

652 26 KARLSTAD

E-post: ahlstrands@hypnoterapi.se

Sluta röka/snusa med hypnos

Vill du sluta röka/snusa, men känner att du "kört fast", det går inte på egen hand? Du kanske har försökt många gånger men misslyckats och provat olika metoder utan framgång. Det du behöver hjälp med är att omprogrammera din hjärna till att ta ett definitivt beslut att avstå från nikotin. Du behöver få den att inse/förstå att du har allt att vinna på att sluta röka - och inget att förlora.

Under hypnoterapibehandlingen kommer du under trygga former i kontakt med ditt undermedvetna jag; gamla känslor du tryckt undan och reflexmässiga beteenden som styr din vardag. I ett  avslappnat, förändrat medvetandetillstånd - hypnos - avbetingas du från rökningen och kan göra stora förändringar i ditt beteende på ett enkelt och spännande sätt.

I behandlingen förstärks också alla fördelar du kommer uppleva vid ett rökstopp, som förbättringar inom t.ex. följande områden:

bulletHälsa
bulletEkonomi
bulletKondition
bulletSömn
bulletSex
bulletLukt- och smaksinne
bulletMer tid
bulletMindre stress

Hypnos fungerar även alldeles utmärkt om man vill avvänja sig från nikotinersättningsmedel.

Bli medveten om dina tankar och känslor

Arbetssättet har sin grund i den sokratiska metoden, som utgår från att varje människa har sitt eget perspektiv på tillvaron och lägger sin egen mening i det som sker. Genom olika frågeställningar får du hjälp att känna igen den betydelse som du lägger i dina föreställningar. Dina tankar och känslor spelar en central roll när du vill förändra ett beteende. Ofta är det gamla, inaktuella upplevelser som styr känslor och beteenden och gör att det som händer i nuet fördunklas eller förvrängs. När du blir medveten om dina tankar, analyserar och ifrågasätter dem, kan du ge dem en ny inriktning och bryta negativa tankekedjor. Med hjälp av terapeuten som "bollplank" får du möjlighet att se alternativ som kan bana väg för dig mot de mål du verkligen vill uppnå. Du lär kort sagt in ett nytt tankemönster som förändrar ditt beteende och ditt liv här-och-nu.

För din trygghet arbetar vi under full sekretess och vi har tystnadsplikt.

Pris, nybesök: 1800:- Behandlingstid: 120 minuter
Pris, återbesök: 1000:-  Behandlingstid: 70 minuter
   
Här kan du se lediga tider och boka direkt:

Vid ev. avbokning
Anmäl avbokning av tid senast 24 timmar före bokad tid på tfn: 054-15 12 00. Obs! Ingen avbokning via e-post eller sms. Vid avbokning senare än 24 timmar före bokad tid, debiteras halva kostnaden. Sker ingen avbokning debiteras hela kostnaden.

Inslag i media
Lyssna på radioinslag där Calle berättar mera om hypnoterapi (hypnos), genom att klicka på bilderna nedan.

Allt fler slutar röka med hypnos - Hypnoterapeuten: "Ligger i tiden att fokusera mer på hjärnan" - Calle i P4 Värmland Sveriges Radio, 2016-07-20 >>>
Håll ditt nyårslöfte med hypnos - Calle i P4 Värmland Sveriges Radio,
2012-01-02 >>>
Så här blir du rökfri, enligt Expressens bilaga >>>

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. För mer information/bokning, se Kontakta oss.

Upp